Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@miniweegschaal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

Onze garanties ondersteunen onze weegschalen voor een normale levensduur van 2 jaar. De weegschalen die we dekken mogen niet onnauwkeurig of ongeschikt presteren als gevolg van een fabricagefout, ontwerpfout of defecte component.

Normale slijtage, evenals door de gebruiker veroorzaakte schade aan de buitenkant of interne componenten van de weegschaal, vallen niet onder de garantie. Elke vorm van misbruik, misbruik of mishandeling van de weegschaal maakt de garantie van de weegschaal ongeldig. Accessoires zoals kommen, schalen, afwerkingen, kalibratiegewichten, gespen, scharnieren, voetjes, AC-adapters en batterijen vallen ook niet onder de garantie. Identiteit ondernemer

Miniweegschaal
Laan van s-gravenmade 40R
2495 AJ Den Haag
info@miniweegschaal.nl
KVK : 83416129