Winkelweegschalen

Winkelweegschalen zijn speciaal voor winkels, horecazaken en marktverkopers. Met behulp van een winkelweegschaal kun je als ondernemer eenvoudig de prijs bepalen aan de hand van het gewicht. Er zijn veel voedingswaren waarbij de prijs wordt bepaald aan de hand van het gewicht. Denk bijvoorbeeld aan snoepgoed, groente en fruit, maar ook aan vleeswaren. Ben je op zoek naar betrouwbare winkelweegschalen voor in jouw zaak? Dan ben je bij miniweegschaal.nl aan het juiste adres. Alhoewel onze naam wellicht anders doet vermoeden, bieden we naast mini weegschalen namelijk ook andere soorten weegschalen aan. Zo kun je bij ons onder meer uit verschillende winkelweegschalen kiezen.

Waarvoor worden winkelweegschalen gebruikt?

Winkelweegschalen worden gebruikt om de prijs van producten te bepalen aan de hand van het gewicht. De weegschalen vind je onder meer terug bij de slager, de groenteboer en in de supermarkt. Dit type weegschaal wordt bovendien ook wel markt weegschaal gebruikt, omdat je deze weegschalen ook op de markt veel tegenkomt. Er zijn verschillende soorten winkelweegschalen. In ons assortiment vind je altijd wel een winkelweegschaal die perfect aansluit op jouw wensen. Als je het lastig vindt om te bepalen welke winkelweegschaal je nodig hebt, staan we ook altijd klaar om je advies te geven. Neem in dit geval dus gerust contact met ons op.

Een winkelweegschaal is zeer makkelijk te gebruiken. We raden je aan om de weegschaal op een vlakke ondergrond te plaatsen. Op die manier weet je zeker dat de weegschaal de juiste waardes aangeeft en er niets misgaat met de kalibratie. Verder spreekt het gebruik van de weegschaal voor zich, maar uiteraard krijg je ook een handleiding meegeleverd.

Een winkelweegschaal met bonprinter

Kies je voor een winkelweegschaal met bonprinter, dan zal de weegschaal op basis van het gewicht automatisch een bon printen. Vervolgens kun je bij de kassa makkelijk inzien hoeveel de klant moet betalen. Deze winkelweegschalen worden ook veel gebruikt in winkels waar klanten zichzelf kunnen bedienen. Dankzij de winkelweegschaal met bonprinter is het voor jou en de klant meteen duidelijk wat de prijs zal zijn. Zo hoef je niet eerst nog een rekenmachine te pakken.

Een winkelweegschaal met pan

In ons assortiment vind je ook winkelweegschalen met pannen. Deze weegschalen zijn voorzien van een pan, waar je de spullen die je kunt wegen in kunt plaatsen. Zo voorkom je dat de goederen die gewogen moeten worden van de weegschaal afvallen. Dit is ideaal voor goederen die kunnen gaan rollen, zoals groente en fruit bijvoorbeeld. Indien je goederen moet wegen die rond van vorm zijn, dan is het zeker geen slecht idee om een winkelweegschaal met pan aan te schaffen.

Kwalitatieve winkelweegschalen met een scherpe prijs

Miniweegschalen.nl is dé specialist in weegschalen en dit merk je terug aan zowel de kwaliteit als de prijs van onze weegschalen. Wij bieden weegschalen aan van topmerken. Zo kun jij er zeker van zijn dat je de weegschaal een lange tijd in je winkel kunt blijven gebruiken. Bij miniweegschaal.nl zijn ook de garantievoorwaarden zeer aantrekkelijk. Mocht een weegschaal toch niet helemaal functioneren zoals je gehoopt had, neem dan dus altijd contact met ons op.

Plaats je een bestelling van € 50 of meer? Dan betaal je geen verzendkosten. Bovendien sturen wij je bestelling dezelfde dag nog op als je voor 16:00 uur bestelt.

Batterijen en kalibratiegewichten

Om ervoor te zorgen dat een weegschaal naar behoren blijft werken, is het verstandig om eens in de zoveel tijd de batterijen te vervangen. In onze webshop kun je ook batterijen voor de weegschalen bestellen. Net als dat je ook de mogelijkheid hebt om kalibratiegewichten in de webshop te bestellen. Een kalibratiegewicht is een gewichtje dat je op de weegschaal plaatst, zodat de weegschaal weer nauwkeurig is ingesteld. We raden over het algemeen aan om een weegschaal een keer per jaar te kalibreren. Op die manier voorkom je dat de weegschaal na verloop van tijd minder nauwkeurig zal worden. Indien je een goede weegschaal jaarlijks kalibreert, kun je hier jarenlang gebruik van blijven maken.

Goed om te weten is ook dat we bij miniweegschaal.nl nog veel meer weegschalen aanbieden naast winkelweegschalen. Ook voor precisieweegschalen en keukenweegschalen kun je bijvoorbeeld bij ons terecht. Mocht je dus een keer een andere weegschaal nodig hebben, dan raden we je aan om onze webshop nog eens te bezoeken.

Heb je vragen over onze winkelweegschalen?

Als je vragen over onze winkelweegschalen hebt, raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wij vinden een goede service zeer belangrijk en geven je dan ook graag advies. Mocht je het bijvoorbeeld lastig vinden om te bepalen welke winkelweegschaal in jouw geval de beste keuze is, dan vertellen we je graag meer.

Selecteer een Afleverpunt