Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Personenweegschaal

De naam van onze webshop doet je wellicht vermoeden dat wij enkel weegschalen van zakformaat aanbieden. Hoewel dat onze specialiteit is, kun je bij ons ook personenweegschalen van hoge kwaliteit bestellen. Terwijl een miniweegschaal gemaakt is om kleinere materialen of substanties mee te wegen, kun je een personenweegschaal gebruiken om je eigen gewicht mee te wegen.

Voor wie zijn de personenweegschalen geschikt?

Het is altijd fijn als je zelf de mogelijkheid hebt om je gewicht in de gaten te houden. Om die reden is het eigenlijk altijd aan te raden om thuis een personenweegschaal te hebben. Daarnaast zijn onze weegschalen ook geschikt voor professioneel gebruik. Zo is een personenweegschaal bijvoorbeeld onmisbaar als je personal trainer van beroep bent. Er zijn tal van redenen om een goede weegschaal in huis te halen. Dankzij het ruime assortiment van miniweegschaal.nl slaag je er altijd om een weegschaal te vinden die aansluit op jouw wensen.

De kwaliteit die je van ons gewend bent

Onze personenweegschalen hebben de kwaliteit die je van onze webshop gewend bent. Ook wanneer je een personenweegschaal op miniweegschaal.nl bestelt, kun je dus zeker zijn van een lange levensduur en van een nauwkeurige weging. We bieden veel verschillende weegschalen aan, zowel analoog als digitaal en net zo precies als jij wil. Zo slaag je altijd om in onze webshop een weegschaal te vinden die bij je past.

Een analoge personenweegschaal of een digitale weegschaal?

De analoge personenweegschaal is zeer simpel te gebruiken en wijst het gewicht aan met een wijzer. Wat dat betreft is een personenweegschaal analoog dus te vergelijken met een analoge klok. Alleen wijst de wijzer nu geen tijd aan, maar je gewicht. Een digitale personenweegschaal geeft de tijd digitaal aan. Een digitale en een analoge weegschaal zullen hetzelfde gewicht aangeven, maar de manier waarop je het gewicht afleest verschilt. Een weegschaal digitaal komt vaak ook met extra functies. Zo bieden we ook weegschalen aan met lichaamsanalyse. Deze weegschalen zijn bijvoorbeeld in staat om je vetpercentage te meten.

Hoe werkt een personenweegschaal met lichaamsanalyse?

Een van de meeste nauwkeurige manieren om je vetpercentage te meten, is door een specialist een huidplooimeting uit te laten voeren. Het is echter niet voor iedereen haalbaar en prettig om steeds een specialist te benaderen voor een huidplooimeting. Gelukkig zijn er ook personenweegschalen met lichaamsanalyse te verkrijgen. Deze weegschalen meten je gewicht net zoals iedere andere weegschaal dat zou doen, door middel van druksensoren. Tegelijkertijd worden er kleine elektrische schokjes door je lichaam gestuurd. Dat is geheel pijnloos en bovendien ongevaarlijk. Deze techniek noemen we Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA). Aan de hand van de weerstand berekent de weegschaal je vetpercentage.

Welke personenweegschaal past bij jou?

Wat de beste personenweegschaal voor jou is, is afhankelijk van je persoonlijke wensen. We raden je aan om de verschillende weegschalen in ons assortiment eens goed te bekijken. Je kunt met gemak filteren op analoge weegschalen, digitale weegschalen of weegschalen met lichaamsanalyse. Van iedere weegschaal zijn ook de specificaties aangegeven. Vind je het lastig om te bepalen welke weegschaal het meest aan jouw wensen voldoet, vraag ons dan gerust om advies.

Hoe nauwkeurig zijn onze personenweegschalen?

Onze personenweegschalen zijn zeer nauwkeurig, dit geldt voor al onze weegschalen. Belangrijk is om de weegschaal op een vlakke ondergrond te plaatsen en het best kun je op vaste momenten wegen. Vaak luidt het advies om ‘s ochtends te wegen. Je gewicht kan gedurende de dag namelijk iets veranderen.

Voor de personenweegschalen met lichaamsanalyse geldt dat het berekende vetpercentage iets van de werkelijkheid kan afwijken. Desondanks kunnen deze weegschalen je een goed beeld geven van je fysieke gezondheid of bijvoorbeeld je voortgang met afvallen of aankomen. Indien je fanatiek aan het sporten bent, zijn de weegschalen met lichaamsanalyse een goede aanwinst.

Bekijk ook onze andere weegschalen

Wanneer je bijvoorbeeld ook nog een keukenweegschaal nodig hebt, raden we je aan om ook onze andere weegschalen eens te bekijken. Als het op weegschalen aankomt, ben je bij miniweegschaal.nl altijd aan het juiste adres. Niet alleen hebben we een zeer breed aanbod, maar ook ben je bij ons altijd zeker van kwaliteit en een scherpe prijs.

Wij geven je graag advies

Heb je advies nodig of heb je vragen over onze weegschalen? Neem dan contact met ons op, zodat onze specialisten je verder kunnen helpen. Als specialist in weegschalen kunnen wij je alles over de verschillende merken en soorten weegschalen vertellen.

Selecteer een Afleverpunt